Genåbning den 21. april 2021

DEN 21. APRIL ÅBNER VI FOR GÆSTER INDENFOR.

SÅDAN HER LYDER RETNINGSLINJERNE FOR AT VÆRE GÆST HOS OS:

For at sidde indenfor, skal du have en bordreservation, samt vise dit corona-pas. Når du er blevet seatet indenfor bedes du have dit Corona-pas klar.

Ved et Corona-pas forstås dokumentation for en af følgende:

1. Et negativt resultat af en covid-19-test, der er højst 72 timer gammel, regnet fra tidspunktet, hvor testen er foretaget.

2. Et positivt resultat af en covid-19-test, der er mindst 14 dage gammel og højst 12 uger gammel regnet fra tidspunktet, hvor 

testen blev foretaget.

3. Et gennemført vaccinationsforløb mod covid-19.

* Krav til Corona-passet vil løbende kunne justeres i overensstemmelse med ny viden og anbefalinger om smitte og test fra regeringen.

Dokumentation for Corona-pas kan foreligge både i papirformat og elektronisk.

Navnet på indehaveren af Corona-passet skal svare til navnet på medbragte pas, kørekort, sundhedskort eller andet offentligt udstedt identitetskort.

Kravet om Corona-pas gælder ikke for følgende:

1. Børn under 15 år.

2. Personer der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en COVID-19 test.

3. Personer, der som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en covid-19 test.

Der gælder, efter de gældende regler, ikke et dokumentationskrav for undtagelsen, og vi er efter retningslinjerne instrueret til at lade tvivlen komme gæsten til gode. 

Vi håber på jeres forståelse og tålmodighed og vi vil gøre vores bedste for at i får en god oplevelse hos Restaurant Roma samtidig med at vi løfter den fælles opgave med at passe på hinanden.